• olaya çok mantıklı yaklaşmıştır. hemcinsleri gibi şehrin en işlek yerlerinde arama salaklığına düşmemiştir. işin kaynağına yani hipodromlara inmiştir.

    nihayetinde, bulmuştu beyaz atlı prensini 6 numaralı atın üstündeydi. şaşkın bakışlar arasında, hayatı boyunca beklediği erkeği bulmanın verdiği heyecanla yerinde duramıyordu. bir şeyler yapmalıydı, hemen bi koşu bir bülten aldı eline ve 6 numaralı atın jokey'ini öğrenmeye çalıştı. yıllardır aradığı beyaz atlı prensini sonunda bulmuştu. onun adı selim kaya idi. bindiği atın adı ise pamuk prenses'ti. olamaz bu bir mesaj olmalıydı diye düşündü birden.

    koşu bitmişti ve prensiyle görüşmek için sabırsızlanıyordu. bütün engelleri aştıktan sonra karşılaştığı prens karşısında yıkıma uğradı. kısa, kara, kuru bir çocuk gibi karşısında duruyordu.

    bu büyük yıkımın karşısında alaycı bakışlarla dönüp bakan selim kaya sen de mi kızım dedi. daha da afallayarak nasıl yani ben de mi dedi, kızımız. evet sen de mi? beyaz atlı prensini bulma umuduyla hipodroma gelip, yıkıma uğrayanlardansın. eee kem küm ne yazık ki evet. bak yazık ediyorsunuz kızım kendinize beyaz atlı prensimi bulacağım diye. karşınıza çıkan ilk erkekle hayatınızı birleştirin, böyle giderse sonunuz hiç iyi olmayabilir. ben de çok üzülüyorum, her gün senin gibi genç kızlarımız buralara gelip yıkıma uğruyor. beyaz ata biniyor olabiliriz ama biz prens değiliz. hadi şimdi evine dön.

    eve dönen kızımız için artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. masal dünyasından çıkıp feminist bir yaşama adım atmaya başlamıştır. kalan ömrünü de kedisine, köpeğine adayacaktır.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap