26 entry daha
  • içinden çıkan o küçük kitapçığa bakmaya başlayınca heyecanım daha da arttı. farkındaysanız bunu bir ön sevişme gibi anlatıyorum, öle ama. okuyanlar ya da içenler bilir. bu viskiyi alan herkese iskoçya'dan 1 m2 toprak veriliyor. düşünsenize iskoçya'dan bir tutam toprak. bak yine heyecanlandım!

    şişeyi tutup kollarıma yatırdım. nasılda masum, nasılda huşu içinde yatıyordu kollarımda. hayran oldum o dehşetengiz güzelliğine. o ana kadar kapağı bile açılmamıştı. daha farkına bile varmamıştık aramızda yaşanacak aşkın. o çekingen güzel bir kadın, ben ise heyecanı tavan yapmış toy bir delikanlıydım önünde. sarıldım beline, kavradım usulca. elim kapağına gitti, hafifçe sıktım ve çivirdim. nasıl bir hale soktu beni, nasıl bir şehvet anlatamam!

    bardağa dökülüşü şuan bile aklımda. çırılçıplak bir kadın gibi seleserpe bıraktı kendini; deli edercesine, akılları alırcasına. o an geldi ilk defa kokusu burnuma.

    - gözlerinizi kapatın şimdi ve iskoçya'nın o muhteşem doğasını getirin gözünüzün önüne. hani şu sisli, buğulu ve is kokan. işte o koku gelir daha bardağa dökülürken bununuza. insanlık tarihi sanki yeniden yazılır. sanki hiç yokmuş gibi davranırsınız dünyada. is kokamasına akıl sır erdiremezsiniz. bildiğiniz bütün yalanları söyleyin; ama itiraf edin bu ilktir sizin için -

    o an!

    ilk yudumu alacağınız o muhteşem an. bardak elinizde kıvrılıp duran bir kadın gibi. içinde taşıdığı o muhteşemliği size sunmaya hazır. cürretkarlığı hat safhasında, fahişeliği hiç olmadığı kadar gerçekçi...

    ilk yudum!

    burada durup kesmem lazım aslında yazdıklarımı. çünkü anlatmak bile istemiyorum size onu. kıskanıyorum lan bildiğin. evet kıskanıyorum. benden başka kimse içmesin diyorum onu. kimse el sürmesin aşkımıza, kimse şahitlik etmesin yaşadığımız o anlara!

    olmayacak tabi. illa ki anlatmam lazım onu size. illa ki deşmem lazım içimdeki yarayı. o kadar leziz ki; sanki ab-ı hayat. bardağı ağzınıza götürdüğünüzde burnunuza gelen o is kokusu, o hiç alışmadığınız tat!

    kendime gelmem lazım sanırım. şöyle bir silkelenip titremem lazım. anlattıklarım pek bir şey ifade etmemiş olabilir size. aslında bende okusam bu yazdıklarımı bana da öyle gelirdi. yalnız benim artım bunu denemiş olmam. yudumlamam yavaş yavaş, iç geçirmem her seferinde, lanet etmem bundan öncesine, keşke demem.

    itiraf ediyorum şimdi;

    hiç olmadığım kadar aşığım ona, hiç olmadığım kadar hemde...
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap