62 entry daha
  • ben bu sınavda toplu şekilde kopya çekildiğini düşünmüyorum. yani soruların bir şekilde dışarıya çıkarılıp -en az 500 kişiye- servis edildiğini sanmıyorum.

    sonuçta bahsettiğimiz adamlar cemaat üyesi. yani eninde sonunda kafası din ile yoğrulmuş, düşünme kabiliyeti olmayan, önüne ne konursa onu yiyen klasik yurdum dincileri. yani sınavdan 2 ay önce bile al bu soruları ezberle diye önlerine koysalar sınav günü kesin hata yapar bunlar. sonuçta kapasiteleri belli... hatta sınav gününe varmadan yakayı da ele verir bunlar. yani ya soruları bir yerde unuturlar, ya bir arkadaşlarına bundan bahsederler, veya bunlar aralarında konuşurken birileri duyar vs vs... sonuçta dediğim gibi bu adamlar bildiğin sıradan kafası çalışmayan, emir ile hareket eden, düşünme yetisi gelişmemiş tek tip yurdum dincisi. .. yani bir önceki sınavda 50 net yapacak kadar kafası çalışmayan adam bu sınavda nasıl full çekecek?

    benim şahsi fikrim ya bu kişilerin cevap kağıtları daha önce işaretlenmiş başka cevap kağıtları ile değiştirildi ya da bilgisayar üzerinden bir numara çekildi. sonuçta adamlar kanser hücresi gibi her yere bulaştı. ama bakın burada da dinci parmağı olduğunun başka bir delili daha var. yani yüzlerce kişi full çekince dikkat çeker falan diye düşünmüyorlar bile. yönetim kadrosunda bile olsalar kafa bu kadar çalışıyor, seviye bu kadar. ya da "kim siker yalova kaymakamını" düşüncesindeler. tabi ya haksız da sayılmazlar. adamlar bu sınava varana kadar ne skandallara imza attılar da bir halt olmadı.

    peki nasıl oluyor da bu kafasız adamlar bu kadar güçlü?
    "bir memlekette namuslu insanlar en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça,o memleket için kurtuluş yoktur."

    evet bu adamlar acımasız, korkusuz, vahşi, sinsi, yalancı, düzenbaz, hilekar, çıkarcı... ama daha da kötüsü tüm bunların bilinmesine rağmen şahsi çıkarı için bu adamları yalayan liboşlarımız, tatlı su solcularımız, terörist hakları savunucularımız var.

    umarım bu skandal birilerinin uyanmasına vesile olur.
911 entry daha
hesabın var mı? giriş yap