116 entry daha
  • eyüp 3. asliye hukuk mahkemesi 2007/50d.iş. dosyasından verilen 2007/43no.lu karar nedeniyle http://sozluk.sourtimes.org/ adresinin yayınının durdurulmasına karar verilmiştir.

    talep adnan oktar tarafından kişilik haklarına saldırıldığı iddiasıyla yapılmış olup, talebe konu başlıklar tarafımızca yayından kaldırılmıştır. mahkeme kararı site geneli hakkında vermiş olduğundan ekşi sözlük' ün yayınının engellenmesi muhtemeldir. ancak şu an davacının tedbir talebine esas teşkil edilen yazılar ve başlıklar siteden zaten kaldırılmıştır.

    gerekli itirazları yaptım, en kısa sürede normal düzenimize kavuşmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

    bu süreçte tedbire sebep teşkil eden yazıların yer almadığı bir şekilde yayına devam edilmesi ihtimali de bulunmaktadır, bağlantı sorunu yaşamanız halinde http://info.sourtimes.org/ adresinden ne oldu ne bitti diye bakmanız tavsiye olunur.

    duruma canı sıkılıp da mahkeme, mahkeme kararı, adnan oktar vs gibi konularda aklınıza geleni yazmamanızı rica ederim.

    ekleme: adnan oktar' ın açtığı bi önceki dava lehimize sonuçlanmıştı, halen temyiz aşamasında. bu ise "adnan hoca" ve "adnan hoca mucizesi" başlıkları altında yazılanlarla ilgili. bu konuda kişisel mesajlarınıza yoğunluk nedeniyle cevap ver(e)meyebilirim.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap